Havva Öztel takipçisini ifşa etti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Havva Öztel takipçisini ifşa etti

Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanınan Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda bir süre yurtdışında olacağını...

07 Kasım 2021 87 okunma
Havva Öztel takipçisini ifşa etti

Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanınan Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda bir süre yurtdışında olacağını duyurmuştu. Şimdi ise Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

07 Kasım 2021, Pazar 14:51 Son Güncelleme: 
YAZI BOYUTU

Abone Ol Google News

 

Aleyna Tilki, ‘Sen Olsan Bari’nin klibiyle dünya çapında en çok izlenen ilk 10 klip arasına girmeyi başarmıştı.

 

 

Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ise ‘Retrograde’ isimli şarkısını çıkardı. Aleyna Tilki’nin büyük bir beklentiyle çıkardığı şarkı ne yazık ki istediği ilgiyi görmedi.

 

 

Şimdi ise Aleyna Tilki’nin annesi yaptığı bir ifşa ile gündeme geldi.

 

 

Havva Öztel sosyal medya hesabına bir mesaj yollayan takipçisinin mesajını ifşa etti. Kendisine “Ömür törpüsü” diyen bir takipçisini paylaşan Öztel paylaşımında “Çok güldüm” dedi.

 

 

Havva Öztel’in bu paylaşımı Aleyna Tilki’nin sevenleri tarafından da ilgi çekti ve sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ