Evde uyuşturucu üreterek satan şahıs yakalandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Evde uyuşturucu üreterek satan şahıs yakalandı

Esenyurt’ta bir site içinde uyuşturucu madde yetiştirildiği ve üretilen maddelerin Beylikdüzü’nde satılmasına yönelik ihbar alan Beylikdüzü İlçe...

13 Kasım 2022 77 okunma
Evde uyuşturucu üreterek satan şahıs yakalandı

Esenyurt’ta bir site içinde uyuşturucu madde yetiştirildiği ve üretilen maddelerin Beylikdüzü’nde satılmasına yönelik ihbar alan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tespit ettikleri adrese operasyon düzenledi.

Esenyurt’ta bir site içinde uyuşturucu madde yetiştirildiği ve üretilen maddelerin Beylikdüzü’nde satılmasına yönelik ihbar alan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tespit ettikleri adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 1 kişi yakalandı.

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçu ile ilgili Beylikdüzü’nde yürütülen çalışmalar çerçevesinde Esenyurt’ta bir site içinde uyuşturucu madde yetiştirildiği ve üretilen maddelerin Beylikdüzü’nde satılmasına yönelik ihbar aldı. Konuyla ilgili inceleme başlatan ekipler, uyuşturucu madde imal eden ve satan şüphelinin daha önce de benzer suçlardan kaydı bulunduğu belirlenen İ.A. (44) isimli şahıs olduğu belirledi. Aynı gün şahsın kayıt dışı kullandığı tespit edilen Esenyurt’taki adresine operasyon düzenlendi. Operasyonda şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, 66 kök halinde toplam 7 kilo 852 gram marihuana maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 800 dolar ve uyuşturucu üretiminde kullanılan özel düzenek ve aparatlar ele geçirildi.

Öte yandan, konu ile ilgili yakalanan İ.A. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ