ESKİ RAMAZANLAR ESENYURT’TA YAŞATILIYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESKİ RAMAZANLAR ESENYURT’TA YAŞATILIYOR

Esenyurt Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında hazırladığı çeşitli gösteriler ve şişme oyun gruplarıyla çocuklar doyasıya eğlenirken, yetişkinler de...

28 Mart 2023
ESKİ RAMAZANLAR ESENYURT’TA YAŞATILIYOR

Esenyurt Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında hazırladığı çeşitli gösteriler ve şişme oyun gruplarıyla çocuklar doyasıya eğlenirken, yetişkinler de hem el emeği ürünlerin sergilendiği hem de geleneksel lezzetlerin yer aldığı Ramazan evlerinde keyifli zaman geçirdi.

Esenyurt’ta geleneksel hale gelen Ramazan etkinlikleri kapsamında eski belediye bahçesinde kurulan sahnede çocuklar için birbirinden renkli gösteriler düzenlendi. Yarışmalarla başlayan etkinlikler, sihirbaz ve jonglör gösterilerinin ardından, geleneksel Türk Tiyatrosu’nun unutulmayan eserlerinden meddah ile devam etti. Etkinlik alanına kurulan Ramazan evlerinde hem belediye kursiyerlerinin yaptığı el emeği ürünler sergilendi hem de lokma, macun, pamuk şeker gibi geleneksel lezzetler satışa sunuldu. 7’den 70’e herkesin keyifli zaman geçirdiği etkinlikler, Ramazan ayı boyunca her akşam devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ