Esenyurt’tan skandal görüntüler! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’tan skandal görüntüler!

Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı'nda yabancı uyruklu siyahi bir şahıs, cadde ortasında çırılçıplak spor yaparken görüntülendi. O anlar...

12 Ağustos 2022 74 okunma
Esenyurt’tan skandal görüntüler!

Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı’nda yabancı uyruklu siyahi bir şahıs, cadde ortasında çırılçıplak spor yaparken görüntülendi. O anlar çevredeki vatandaşların kamerasına yansıdı.

KİMSEYE ALDIRMADAN SPOR YAPMAYA DEVAM ETTİ

Çevrede toplanan bazı vatandaşlar, şahsa tepki gösterdi. Yabancı uyruklu kişinin mahrem bölgelerini dondurma kabıyla örtmeye çalışanlar oldu. Ancak şahıs kimseye aldırmadan spor yapmaya devam etti.

“KENDİNDE DEĞİL ADAM”

Şahsın vurdumduymazlığı karşısında bazı vatandaşlar, tavırlarını sertleştirmeye başladı. Eline sopa alan bir kişi, şahsa doğrulttu. O sıralarda videoya yansıyan konuşmalarda, bir kadının “Kendinde değil adam.” dediği duyuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ