Esenyurt’ta kadın emekleri kazanca dönüşüyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta kadın emekleri kazanca dönüşüyor

Esenyurt Belediyesi “Güçlü Kadınlar” projesi çerçevesinde ev hanımlarının ürettikleri ürünleri kazanca dönüştürmeleri için Kadın Sosyal Yaşam Merkezi...

07 Haziran 2023 170 okunma
Esenyurt’ta kadın emekleri kazanca dönüşüyor

Esenyurt Belediyesi “Güçlü Kadınlar” projesi çerçevesinde ev hanımlarının ürettikleri ürünleri kazanca dönüştürmeleri için Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde stant açıldı.

Açılışa katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Kadınlara üretecek alanlar sunuyoruz” dedi.

Esenyurt Belediyesi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde açılan stantlarda kadınlara el işi ürettikleri ürünleri satma imkanı sunuyor. 16 ürün standının bulunduğu alanda kadınlar, ev ekonomisine katkı sağlamaları hedefleniyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un katılımıyla açılan merkezde kadınların ilgisi yoğundu. Açılışta konuşan Bozkurt,” Bizler Anadolu coğrafyası çocuklarıyız. Kadınlarımızı ne kadar güçlü yaparsak geleceğe umutla bakan bir toplum oluşturmuş oluruz. Kadınları güçlü olan toplumlar geleceğe ümitle bakabilirler. Kadınlarımızı hem sosyal olarak hayata katılmalarını sağlamak hem de üretecek alan oluşturmak” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ