ESENYURT’TA ASFALT ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT’TA ASFALT ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR

Esenyurt Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir alanda yolculuk yapabilmesi için ilçe genelindeki asfalt çalışmalarına 7...

26 Ağustos 2022 69 okunma
ESENYURT’TA ASFALT ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR

Esenyurt Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir alanda yolculuk yapabilmesi için ilçe genelindeki asfalt çalışmalarına 7 gün 24 saat hız kesmeden devam ediyor.

İlçe genelindeki asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam eden Esenyurt Belediyesi, ilçedeki bozuk yolları yenileyerek vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlıyor. Ekipler bu kapsamda, Çınar Mahallesi Ahmed Arif Caddesi ve Mevlana Mahallesi Sultan Murat Caddesi’nde asfalt serimi yaparak yolu, vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir alanda seyahat edebilmeleri için gece gündüz çalışan ekipler, asfalt ve parke yol çalışmalarının ilçe genelinde hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ