Esenyurtlu minikler çocuk sineması ile buluşacak | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurtlu minikler çocuk sineması ile buluşacak

Esenyurt Belediyesi, Eylül ayı etkinliklerini artırarak çocuk sineması etkinliği düzenliyor. İki hafta sürecek olan etkinlikte birbirinden güzel...

06 Eylül 2022 66 okunma
Esenyurtlu minikler çocuk sineması ile buluşacak

Esenyurt Belediyesi, Eylül ayı etkinliklerini artırarak çocuk sineması etkinliği düzenliyor.

İki hafta sürecek olan etkinlikte birbirinden güzel iki ayrı filmle buluşacak olan minikler, eğlence dolu anlar yaşayacak.

Esenyurtlu çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için gerçekleştirdiği etkinlikleri her geçen gün artıran Esenyurt Belediyesi, “Eylül Ayı Çocuk Sineması” programı düzenliyor. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan program, 9-15 Eylül tarihleri arasında üç seans şeklinde devam edecek. Çocuklar, etkinliğin ilk haftasında “Tüylü Arkadaşlar” isimli animasyon filmi ile iki yavru kuşun heyecan dolu hikâyesine ortak olacak. Etkinliğin ikinci haftasında gösterime girecek olan “Çılgın Kuşlar” isimli filmde ise şarkı yarışmasına katılan orman hayvanlarının yaşadığı eğlenceli anlar, Esenyurtlu minikleri keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ