Esenyurt ‘ta sorunlara yeni ve hızlı çözümler | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt ‘ta sorunlara yeni ve hızlı çözümler

Esenyurt Belediyesi, vatandaşlarla kurum arasında köprü kurmak ve kurum içi performansı optimize etmek amacıyla yeni bir sisteme...

10 Ekim 2022 65 okunma
Esenyurt ‘ta sorunlara yeni ve hızlı çözümler

Esenyurt Belediyesi, vatandaşlarla kurum arasında köprü kurmak ve kurum içi performansı optimize etmek amacıyla yeni bir sisteme geçiş yapıyor.

“Bridge Görev Takip ve İstek-Şikayet Yönetim Yazılımı” ile vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetler daha düzenli ve verimli bir şekilde değerlendirilecek.

İlçedeki sorunlara çözüm üretmek amacıyla çalışmalarını hızla sürdüren Esenyurt Belediyesi, “Bridge Görev Takip ve İstek-Şikayet Bilgi Yönetim Yazılımı” sunumu düzenledi. Belediye meclis salonunda düzenlenen sunuma Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Vatandaşlarla kurum arasında daha sağlam bir köprü kurmak ve kurum içi performansı ölçerek takibini sağlamak amacıyla geçilecek yeni sistemde, Esenyurt’un ihtiyaçları mahalle mahalle işlenerek gerekli birimler ve personeller tarafından değerlendirilecek. Analizlerin ve çalışmaların sisteme işlendiği programda, vatandaşların talep ve şikayetlerine yönelik süreç hem kurum hem de vatandaşlar için daha sağlıklı bir şekilde ilerleyecek.

Toplantıda konuşma yaparak süreç analizinin ve kurumsal refleksin önemini vurgulayan Başkan Bozkurt, “Borcunun dahi ne kadar olduğunu bilmeyen bir yönetim sistemi devraldık. Önüne çıkacak engellerin ne olduğunu, bir envanteri olmadığı için dolayısıyla bir sorun analizini yapmak mümkün olmadığı için bugüne kadar birçok sorun üstüne eklenerek gelmiş. Bir merkezden analizlerin, envanterlerin yapılması, sorunların nereden kaynaklandığını, kimlerin sorunları çözdüğünü öğrenmek, elimizdeki kaynakları optimum seviyede kullanarak çözüme ulaşmak için bu programı yaptık” diyerek Esenyurtluların mutluluğu için her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ