Esenyurt Belediyesi’nin hasta nakil aracı haczedildi! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt Belediyesi’nin hasta nakil aracı haczedildi!

Esenyurt Belediyesi’nin ilçedeki yatağa bağımlı hastalar ve diyaliz hastalarının hastanelere ulaşımını sağladığı Hasta Nakil Ambulansı, hasta taşıdığı...

21 Mart 2023 330 okunma
Esenyurt Belediyesi’nin hasta nakil aracı  haczedildi!

Esenyurt Belediyesi’nin ilçedeki yatağa bağımlı hastalar ve diyaliz hastalarının hastanelere ulaşımını sağladığı Hasta Nakil Ambulansı, hasta taşıdığı sırada haczedildi.

Bir borçtan dolayı hakkında haciz işlemi bulunan Esenyurt Belediyesi’nin Hasta Nakil Ambulansı, içerisinde hasta varken haczedildi. 34 ENN 182 resmi plakalı araç, bir hastayı Esenyurt’tan İstanbul içerisindeki bir hastaneye taşırken polis ekipleri tarafından durduruldu. Ekipler, icra borcundan dolayı araçta yakalama olduğunu ve trafikten men edilmesi gerektiğini ifade ederek, kamu yararına kullanılan aracı bağladı. Ambulans içerisinde bulunan hastanın 112 ekipleriyle hastaneye ulaşımı sağlanırken, araç çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri; İcraya konu olan karara göre, 2017 yılından önce bir şahsın taşınmazına fiilen el konulmasından kaynaklı alacak davası nedeniyle ambulansa yakalama konulduğu belirterek, ambulansın icralık olduğuna dair kuruma herhangi bir tebligat gönderilmediğini de bildirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ