EMEĞİM KURSİYERLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

EMEĞİM KURSİYERLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Esenyurt Mesleki Eğitim ve İstihdam Merkezi (EMEĞİM) kursiyerleri, ilçedeki huzurevini ziyaret etti. Huzurevi ziyaretinde pastacılık kursu öğrencileri...

27 Mayıs 2023 119 okunma
EMEĞİM KURSİYERLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Esenyurt Mesleki Eğitim ve İstihdam Merkezi (EMEĞİM) kursiyerleri, ilçedeki huzurevini ziyaret etti. Huzurevi ziyaretinde pastacılık kursu öğrencileri yaptıkları pastayı paylaştı, kuaförlük kursu öğrencileri ise yaşlıların saçlarını keserek bakımını yaptı.

Esenyurt Belediyesi bünyesinde kurs alan öğrenciler, ilçedeki huzurevini ziyaret ederek yaşlıların yanında oldu. EMEĞİM pastacılık kursu öğrencileri, yaptıkları pastayı ulu çınarlarla paylaşarak onlarla vakit geçirdi. Kuaförlük kursu alan öğrenciler ise yaşlıların saçlarını keserek bakımlarını yaptı. Ulu çınarlar, oluşan aile ortamından ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ