Ece Üner’den ayrılan başarılı isim nereyle anlaştı? | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Ece Üner’den ayrılan başarılı isim nereyle anlaştı?

Kanal D’de dış yapım olarak yayınlanan “Ece Üner İle Susma” programının 2021 sezonu için editörlüğünü üstlenen deneyimli...

30 Ekim 2021 64 okunma
Ece Üner’den ayrılan başarılı isim nereyle anlaştı?

Kanal D’de dış yapım olarak yayınlanan “Ece Üner İle Susma” programının 2021 sezonu için editörlüğünü üstlenen deneyimli isim Ömrüm Kara, ani bir kararla programla yollarını ayırdı.

Tecrübeli ismin yeni adresi, Küresel Gazeteciler Konseyi’nin katkılarıyla dış yapım olarak eylül ayında Haber Global ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve çarpıcı içeriklerle ekrana gelen iç ve dış politika eksenli “Ajanda” programı için, usta gazeteci Benan Kepsutlu’nun ekibi oldu.

Ömrüm Kara aynı zamanda Kepsutlu’nun sahibi olduğu yapım şirketinin genel koordinatörlüğünü de üstlenecek.

Ömrüm Kara kimdir?

Konya Selçuk Üniversitesinde hem okudu hem de üniversitenin televizyon biriminde pek çok alanda çalışma fırsatı buldu.

Öğrenciyken 2008 yılında NTV, 2009 yılında Habertürk’te staj yaptı. Habertürk stajını muhabir kadrosuna girerek tamamladı. Muhabirlikle başladığı Habertürk kariyerine spiker ve editörlüğü de ekledi.

Dünden Sonra isimli sabah haber kuşağı, gece haber bültenleri ve gündüz haber bültenlerini sundu. Özel dosya haberlere imza attı.

Mesleğine belli süre ara veren Ömrüm Kara Tunçbaş, 2020 yılında Sözcü’ye transfer oldu. Açılacak televizyon kanalı için Youtube üzerinden özel canlı yayınlar ve röportajlar yaptı.

Radikal bir kararla habercilikten programcılığa geçen Ömrüm Kara, “Gerçeğin Peşinde” isimli programın başarılı sunucusu Serap Paköz’ün editörlüğünü üstlendi.

2021 sezonu için Ece Üner ile anlaşan deneyimli isim, “Ece Üner İle Susma” programının editörlüğünü yürütüyordu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ