Ebru Polat’tan bomba itiraf! “Kölem olmak istedi bende yaptım” | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Ebru Polat’tan bomba itiraf! “Kölem olmak istedi bende yaptım”

Cesur pozlarıyla dikkat çeken Ebru Polat kendisine gelen mesajlarla şoke oluyor. Polat son olarak "Kölem olmak isteyen çok. Bunlar...

16 Ekim 2022 48 okunma
Ebru Polat’tan bomba itiraf! “Kölem olmak istedi bende yaptım”

Cesur pozlarıyla dikkat çeken Ebru Polat kendisine gelen mesajlarla şoke oluyor. Polat son olarak “Kölem olmak isteyen çok. Bunlar yeni mi türedi? Mesajları görsen, gel beni döv, temizlik yaptır diyor. Bunun için para veririm” diyerek bu mesajı atan bir kişiye yaptığını itiraf etti.

Ebru Polat'tan bomba itiraf! "Kölem olmak isteyen birini..."

Şarkıcı Ebru Polat katıldığı bir programda kendisine gelen itiraf mesajlarıyla şoke olduğunu anlattı. Çok fazla davet de alan Polat kendisine sürekli kölelik mesajları geldiğini söyledi.

“Kölem olmak isteyen çok. Bunlar yeni mi türedi?” diyen Ebru Polat kendisine bu tarz bir teklifte bulunan bir takipçisine yaptığını da itiraf etti:

“Şok ol anlatayım ilk defa anlatıyorum. Kölem olmak için sürekli mesaj atıyor, paralar yağdırayım diyor. Dedim dur şunu bir deneyeyim, git bana ayakkabı al dedim aldı gönderdi. Ben şok oldum. Bunu davet ettim cafeye bir gelsin de görelim diye. Sapık mıdır sapkın mıdır merak ettim.

hgget

Kapıda bir gördüm arabadan bir çocuk çıktı, full marka giyinmiş, gencecik yakışıklı. Geldi masaya ‘oturabilir miyim efendim?’ dedi. Fabrikaları varmış. Kendini tutamıyormuş, emret yapayım kafasında. Bu nasıl bir duygu! Gönderdim sonra bir daha gelme dedim.”

dgddh

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ