DEMOKRAT PARTİ iSTANBUL iL KONGRESİ YAPILDI | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

DEMOKRAT PARTİ iSTANBUL iL KONGRESİ YAPILDI

Demokrat Parti İstanbul İl Kongresi bugün gerçekleştirildi. Mevcut İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda yeniden seçilerek görevine...

30 Ekim 2022 31 okunma
DEMOKRAT PARTİ iSTANBUL iL KONGRESİ YAPILDI

Demokrat Parti İstanbul İl Kongresi bugün gerçekleştirildi. Mevcut İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda yeniden seçilerek görevine devam etti.  Medyanın haberleştirmediği kongrede İstanbul İl Yönetim Kurulu ve İstanbul Büyük Kongre Delegeleri de belirlendi.Kongre delegelerinden dikkat çeken isimler de listede yer aldı.  Yaptığı farklı çıkışlarla adı birçok kez gündeme gelen, Beşiktaş’ta Belediye Başkan yardımcısı iken görevden alınan ve hala yurt dışı çıkış yasağı olan Hüseyin Avni Sipahi Demokrat Parti delegesi olarak listeye girdi. Öte yandan  Maltepe’nin efsane belediye başkanlarından Bahtiyar Uyanık da listede yer alan bir diğer isim. Ayrıca eski CHP’li Faik Tunay da DP listesinde yer aldı. Bugünkü İstanbul Kongresinde ANAP’ın ağır toplarından  Mahmut Ekşi de Demokrat Parti safına katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ