Cumhuriyet’in 99. yılı Büyükçekmece’de Deniz Seki konseri ile kutlandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Cumhuriyet’in 99. yılı Büyükçekmece’de Deniz Seki konseri ile kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 99’uncu yıldönümü Büyükçekmece’de 7’den 70’e binlerce kişinin katıldığı...

30 Ekim 2022 104 okunma
Cumhuriyet’in 99. yılı Büyükçekmece’de Deniz Seki konseri ile kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 99’uncu yıldönümü Büyükçekmece’de 7’den 70’e binlerce kişinin katıldığı etkinlikler ile kutlandı. Kutlamalar kapsamında Belediye Kent Meydanı’nda sahne alan şarkıcı Deniz Seki de vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Büyükçekmece Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılına özel bir dizi etkinlik düzenledi. Büyükçekmece Kordonboyu’nda düzenlenen fener alayına katılan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posteri taşıyarak marşlar söyledi. Fener alayı güzergahındaki işletmelerin ışıklı görsel şovlarla destek verdiği yürüyüş zaman zaman büyük bir coşkuya dönüştü. Büyükçekmece Belediye Kent Meydanı’nda son bulan fener alayının ardından Cumhuriyet Halk Konseri’nde şarkıcı Deniz Seki Sahne aldı. Kutlamalar kapsamında Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Ekber Yeşilyurt ve Güzel Sanatlar Öğrencileri’nin ‘Atatürk’ Resim Sergisi açıldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleşen sergiye katılım yoğun oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamalar 7’den 70’e binlerce Büyükçekmece vatandaşına unutulmayacak bir bayram yaşattı.

“BİZ KADINLAR OLARAK BU KADAR ÖZGÜRSEK ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜMÜZÜN SAYESİNDE”

Etkinliğe katılan Mehtap Baysoy, “29 Ekim, Ulu önder Atatürk’ümüzün bize armağan ettiği bu güzel günde, Deniz Seki’nin bu güzel konserinde, bu güzel halkın coşkusuyla bir araya geldiğimiz için o kadar mutluyuz ki. Şu an mutluysak şu an rahat yaşıyorsak biz kadınlar olarak bu kadar özgürsek Ulu Önder Atatürk’ümüzün sayesinde. Allah ondan razı olsun” dedi.

“CUMHURİYET BİZİM VE HER ZAMAN HALKIN EGEMENLİĞİNDE DEVAM EDECEK”

Beyza Tosun da “Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Cumhuriyet bizim ve her zaman halkın egemenliğinde devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti’ne güveniyoruz. Sonsuza dek yaşayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ