Cübbeli Ahmet’ten ameliyat | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Cübbeli Ahmet’ten ameliyat

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçirdiği katarakt ameliyatı sonrası bir video çekerek...

22 Kasım 2022 26 okunma
Cübbeli Ahmet’ten ameliyat

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçirdiği katarakt ameliyatı sonrası bir video çekerek takipçilerine iyi olduğunu duyurdu, ‘Dualarınızı eksik etmeyin’ dedi.

Sol gözünden ameliyat geçiren İsmailağa Cemaati’nin önde gelenlerinden Cübbeli Ahmet öğrencilerine Çarşamba günü derse girebilecek durumda olabileceğini söyledi. Video boyunca şeker hastası olduğu için yıllardır göz rahatsızlığı çektiğini ve hocasından aldığı dualarla gözünün bugüne kadar gelebildiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, birçok şeker hastasının gözlerini kaybedebildiğini anlattı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ameliyattan çıkınca hasta önlüğü ile bir video çekerek Twitter hesabından yayınladı. Ameliyatının başarılı geçtiğini anlatan Ünlü, takipçilerini merakta bırakmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ