Çifte operasyonla ele geçirilmişti… İşte o bombalar… | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Çifte operasyonla ele geçirilmişti… İşte o bombalar…

İstanbul'un Avcılar, Büyükçekmece, Esenyurt ve Küçükçekmece İlçeleri'nde silahlı terör örgütü TKP/ML'ye yönelik düzenlenen ve toplamda beş kişinin...

13 Nisan 2023 144 okunma
Çifte operasyonla ele geçirilmişti… İşte o bombalar…

İstanbul’un Avcılar, Büyükçekmece, Esenyurt ve Küçükçekmece İlçeleri’nde silahlı terör örgütü TKP/ML’ye yönelik düzenlenen ve toplamda beş kişinin yakalanarak gözaltına alındığı çifte operasyonda ele geçirilen patlayıcı maddeler ve bomba ile El Yapımı Patlayıcı (EYP) yapımında kullanılan malzemeler İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi.

İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü Polisleri’nin tespitlerinin ardından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan beş kişiden 2’si tutuklandı, 2’si “Adli Kontrol” kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, bir şüphelinin ise İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki yasal işlemleri devam ediyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ