CEBELİ YERLİKAYA ESKİ TOPRAK İLE YENİDEN MERHABA DEDİ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

CEBELİ YERLİKAYA ESKİ TOPRAK İLE YENİDEN MERHABA DEDİ

Kitapları, ulusal birçok dergide çıkan yazıları ve gazetelerdeki ropörtaj ve köşe yazılarıyla adından sıkça söz ettiren başarılı Şair-Yazar Cebeli YERLİKAYA altıncı ve son kitabı olan “ ESKİ TOPRAK” adlı hikayeler kitabı ile üç yıl aradan sonra tekrar okuruna merhaba dedi

12 Ağustos 2023 114 okunma
CEBELİ YERLİKAYA  ESKİ TOPRAK İLE YENİDEN MERHABA DEDİ

Piyasaya yeni çıkan ve toplumsal sorunları ele aldığı beş ayrı hikayeden oluşan “ ESKİ TOPRAK “ adlı hikayeler kitabı ile bir hayli iddialı olan başarılı Şair-Yazar Cebeli Yerlikaya bu kitabı ile de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Kısa bir süre sonra on-line kitap satış sitelerinde satışa sunulacak olan kitaba, yazarın sosyal medya hesapları üzerinden ulaşarak da imzalı olarak temin edebilirsiniz. Başarılı Şair-Yazar Cebeli YERLİKAYA’yı kutluyor, sonsuz başarılar diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ