Büyükçekmeceli minikler interaktif çocuk etkinliklerinde buluşuyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmeceli minikler interaktif çocuk etkinliklerinde buluşuyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelinde düzenlediği interaktif çocuk etkinlikleri yüzlerce çocuğu buluşturuyor. İlçenin her mahallesinde düzenlenen interaktif çocuk...

30 Eylül 2022 61 okunma
Büyükçekmeceli minikler interaktif çocuk etkinliklerinde buluşuyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelinde düzenlediği interaktif çocuk etkinlikleri yüzlerce çocuğu buluşturuyor.

İlçenin her mahallesinde düzenlenen interaktif çocuk etkinliklerine miniklerin ve ailelerin katılımı yoğun olurken çocuklar da eğlenerek öğrenme şansı yakalıyor..

Evlerine mutlu yüzlerle döndüler

Büyükçekmece’de interaktif çocuk etkinlikleri kapsamında çocuklar eğitici ve öğretici etkinlikler gerçekleştiriyor. Yüz boyama, masal dinleme gibi birbirinden keyifli etkinliklerin yanı sıra Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Tiyatro Topluluğu çocukları tiyatro ve pandomimle tanıştırdı. Etkinliklere katılan çocuklar keyifli anlar yaşayarak evlerine mutlu yüzlerle döndüler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ