Büyükçekmece’de hırsızlar, aydınlatma direklerine dadandı: | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece’de hırsızlar, aydınlatma direklerine dadandı:

Büyükçekmece’de dikilen aydınlatma direğine dadanan şüpheli şahıslar, elektrik kablolarını kapatan metal kapakları çaldı. Büyükçekmece'de dikilen aydınlatma direğine...

01 Mart 2023 93 okunma
Büyükçekmece’de hırsızlar, aydınlatma direklerine dadandı:

Büyükçekmece’de dikilen aydınlatma direğine dadanan şüpheli şahıslar, elektrik kablolarını kapatan metal kapakları çaldı.

Büyükçekmece’de dikilen aydınlatma direğine dadanan şüpheli şahıslar, elektrik kablolarını kapatan metal kapakları çaldı. Yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken açık olan kapaklar tehlike saçıyor.

Olay, 22 Şubat’ta Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, belediye tarafından dikilen aydınlatma direklerine dadadan 2 hırsız, kabloların bulunduğu bölümleri sökerek çaldı. Bölümlerin çalınmasının ardından kablolar ise açıkta kaldı. Belediye tarafından daha önce de kapatılan yerlerde ise defalarca kez hırsızlık yaşandığı öğrenildi. Son yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde 2 şüphelinin kapakları çaldığı görülüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ