Beylikdüzü’nde site yöneticisi otoparktaki minibüste başından vurulmuş halde ölü bulundu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Beylikdüzü’nde site yöneticisi otoparktaki minibüste başından vurulmuş halde ölü bulundu

BEYLİKDÜZÜ’nde bir sitenin yöneticisi olan Tamer Arda (43) otoparktaki minibüste başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay,...

13 Aralık 2022 86 okunma
Beylikdüzü’nde site yöneticisi otoparktaki minibüste başından vurulmuş halde ölü bulundu

BEYLİKDÜZÜ’nde bir sitenin yöneticisi olan Tamer Arda (43) otoparktaki minibüste başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
Olay, 15.30 sıralarında Yakuplu Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Bir sitenin yöneticisi olan Tamer Arda (43)’yı otoparkta kendisine ait minibüste kanlar içinde hareketsiz görenler polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri başından silahla vurulan Tamer Arda’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Arda’nın yanında silah buldu.  Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmasının ardından Tamer Arda’nın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.  Öte yandan Arda’nın ölüm haberini alarak siteye gelen yakınları göz yaşı döktü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ