Beylikdüzü’nde kavgayı ayırmak isterken dayak yedi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Beylikdüzü’nde kavgayı ayırmak isterken dayak yedi

BEYLİKDÜZÜ'NDE düğün çıkışı iki otomobil arasında kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmaya...

22 Eylül 2022 70 okunma
Beylikdüzü’nde kavgayı ayırmak isterken dayak yedi

BEYLİKDÜZÜ’NDE düğün çıkışı iki otomobil arasında kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi dayak yedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde, Adnan Kahveci Mahallesi’nde yaşandı. Düğünden çıkan kişilerin olduğu otomobil ile başka bir otomobil arasında ufak çaplı kaza meydana geldi. İki taraf arasında kaza nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yoldan geçen bir kişi, kavga edenleri ayırmaya çalıştı. Kavga edenler ‘sen ne karışıyorsun’ diyerek kendilerini ayırmaya çalışan kişiyi dövdü. Yumrukla saldıranlar arasında düğünden çıkan damadın da olduğu ileri sürüldü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ