Beylikdüzü’nde çöp poşetinde bulunan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Beylikdüzü’nde çöp poşetinde bulunan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi

Beylikdüzü’nde çöp poşetine sarılı halde boş bir binanın girişine bırakılan yeni doğmuş erkek bebek, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde...

13 Aralık 2022 79 okunma
Beylikdüzü’nde çöp poşetinde bulunan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi

Beylikdüzü’nde çöp poşetine sarılı halde boş bir binanın girişine bırakılan yeni doğmuş erkek bebek, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Beylikdüzü’nde çöp poşetine sarılı halde boş bir binanın girişine bırakılan yeni doğmuş erkek bebek, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanede kuvözde görüntülenen bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde sabah saatlerinde boş bir binanın girişine çöp poşetine sarılı halde bina görevlisi tarafından yeni doğmuş bir bebek bulunmuştu. Bulunan bebek, olay yerine gönderilen ambulans ile Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bebek burada tedavi altına alınırken durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ