BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSU | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSU

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi...

19 Nisan 2023 95 okunma
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSU

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi sahnesinde bir etkinlik düzenlendi. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni kazanırken,  çocukların neşesine etkinliğe katılan velilerde eşlik etti.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri bir etkinlik düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte, minik öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine etkinliğe katılan velilerde eşlik etti.

 

“Her mahalleyi eğitim yuvasıyla buluşturuyoruz”

 

Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi sahnesinde gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, “Çocukların o pırıl pırıl yüreklerini uygar çağdaş eğitim düzeyiyle buluşturan Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’ın, ilk günden itibaren ‘Her Mahalleye Bir Kreş’ sözü ile çocuklara gösterdiği özeni biliyoruz. Beylikdüzü’nde her mahallede bir değil, iki ve üç kreşe çıkmak üzereyiz. Burada sizlerin göstermiş olduğu ilgi de bizlere azim ve kararlılık veriyor. Yapılan ve yapımı devam eden kreşler ile sizlerden gelen ilgi bizim kararlılığımızı daha çok artırıyor. Beylikdüzü’nde her mahalleyi eğitim yuvalarıyla buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ