BEYLİKDÜZÜ KURBAN BAYRAMINA HAZIR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BEYLİKDÜZÜ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi tüm çalışmalarını tamamlayarak kenti bayrama hazırladı. Kabristanların çevresi ve caddelerde temizlik çalışmaları...

27 Haziran 2023 5 okunma
BEYLİKDÜZÜ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi tüm çalışmalarını tamamlayarak kenti bayrama hazırladı. Kabristanların çevresi ve caddelerde temizlik çalışmaları yapılırken, her bayram olduğu gibi bu bayram da ilçedeki tüm mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okutularak kabirler duasız bırakılmadı. Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise vatandaşların bayramını tebrik ederek, “Birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu en yüksek seviyede yaşadığımız Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk, huzur ve bolluk getirmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ