Beylikdüzü Belediyesi işçileri greve çıktı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Beylikdüzü Belediyesi işçileri greve çıktı

Beylikdüzü Belediyesi’nde temizlik işçileri haklarını alamadıkları ve imzalanmayan sendika sözleşmeleri için greve çıktı.. Beylikdüzü Belediyesi'nde temizlik işçileri,...

15 Ağustos 2022 70 okunma
Beylikdüzü Belediyesi işçileri greve çıktı

Beylikdüzü Belediyesi’nde temizlik işçileri haklarını alamadıkları ve imzalanmayan sendika sözleşmeleri için greve çıktı..

Beylikdüzü Belediyesi’nde temizlik işçileri, hakları verilmediği ve bir süredir imzalanmayan sendika sözleşmeleri için grev kararı aldı. Sosyal medyada paylaşılan ve gündem olan görüntülerde işçiler, çeşitli sloganlar atarak haklarını almakta ısrarcı olacaklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir önceki dönem başkanlık yaptığı Beylikdüzü Belediyesi işçilerinden biri, sosyal medyadan paylaştığı görüntülere, “Beylikdüzü Belediye çalışanı olarak bugün grevdeyiz. Haklarımız verilmiyor. Yayınlarsanız çok seviniriz. Bunca insanın duasını alırsınız” notunu düştü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ