Başkan Halil Eker’den , Türk Metal Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Ali Akman ‘a ziyaret | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Başkan Halil Eker’den , Türk Metal Sen İstanbul 1 No’lu  Şube Başkanı Mehmet Ali Akman ‘a ziyaret

Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker, Türk Metal Sen İstanbul 1 No'lu  Şube Başkanı Mehmet...

08 Mayıs 2023
Başkan Halil Eker’den , Türk Metal Sen İstanbul 1 No’lu  Şube Başkanı Mehmet Ali Akman ‘a ziyaret

Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker, Türk Metal Sen İstanbul 1 No’lu  Şube Başkanı Mehmet Ali Akman ‘ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. İşçilerin Türk ekonomisinin motoru olduğunu dile getiren Eker,”Üretimin iki önemli aktörü bulunuyor. Birisi İşveren diğeri de emeğinin karşılığı ile evine helal rızık götüren işçilerimizdir”dedi.

İşverenin yaşadığı lüks yaşam standartını sağlayan en önemli unsurun işçi olduğunu vurgulayan Halil Eker, işverenlere seslenerek işçilerin sosyal haklarını tam ve eksiksiz vermelerini tavsiye etti.Başkan Eker: ” Biz “işçinin alnının teri kurumadan ücretini zamanında veriniz” diyen Hazreti Muhammed’in ümmetiyiz.Peygamberimizi örnek aldığımızı söylüyorsak,yanımızda çalıştırdığımız işçilerimize de gözümüz gibi bakmalıyız.Onların hakkını fazla fazla vererek kazancımızda gözlerinin kalmasını önlemeliyiz “şeklinde konuştu.

Halil Eker’ in ziyaretinden çok memnun kaldığını dile getiren Türk Metal Sen İstanbul 1 Nolu  Şube Başkanı Mehmet Ali Akman da siyasilerin işçi sınıfının haklarını savunmada ve artırmada daha gayretli olmaları gerektiğini vurguladı. Başkan Ekeri’ in ziyaretine İlçe Başkan Yardımcısı Arif Atak’da katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ