Başkan Halil Eker: Muhsin Yazıcıoğlu’nu Büyükçekmece de anmaktan onur duyuyorum | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Başkan Halil Eker: Muhsin Yazıcıoğlu’nu Büyükçekmece de anmaktan onur duyuyorum

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden ve ölümü suikast...

21 Mart 2023 627 okunma
Başkan Halil Eker: Muhsin Yazıcıoğlu’nu  Büyükçekmece de anmaktan onur duyuyorum

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden ve ölümü suikast mi değil mi hala tartışılan Yazıcıoğlu için düzenlenen anma programının ev sahipliğini BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker yaptı. Programa, İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Dursun Çağlayan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Funda Sadık Ahmet, Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Mehmet Yalım, Büyükçekmece Belediyesi Siyasi İşler Koordinatörü Eray kömürcü, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Fatih Çınar,Kerem Ereke, Büyükçekmece Genç Trabzonlular Derneği Başkanı Necmi Yıldız, İş İnsanı Fethi Ak pınar, Büyükçekmece Sivaslılar Derneği Başkanı Zekai Öztürk, Büyükçekmece Genç İş Adamları Derneği Başkan vekili Mehmet Ünal, Büyük Birlik Partisi 3.Bölge Başkanı Fatih Dalkılıç, Büyükçekmece Erzurumlular Dernek Başkanı Hasan Karataş, Beylikdüzü Kurucu Belediye ve Arev Vakfı Kurucusu Vehbi Orakçı, Vezir Köprü Dernekler Fedarasyonu Başkanı İsmail Ceylan ve bir çok sayıda isim katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun unutulmaz bir isim olduğunu anlatan BBP İlçe Başkanı Halil Eker,    “Çanakkale geçilmez, Çanakkale ormandır yakılmaz. Çanakkale çeveredir korunur. Çanakkale tarihtir , devlettir.Çanakkale geçilmez ve geçilmeyecek. Çanakkale şehitlerimizi ve şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle yadediyorum. Şehit liderimizi suikaste kurban edenleri lanetliyorum. Liderimizi 15 yaşında tanıdım. Ülkü Ocakları’nda Genel Başkanımızdı ve o zaman ocağa girdiğimde bize adeta bir baba oldu, ağabey oldu. Elini üzerimizden hiç çekmedi.Bize hep doğru yolu gösterdi. Hep vatanına, bayrağına, dinine,milletine sahip çıkmayı öğretti. Bu bizim için en büyük armağan ve mutluluktu. Şehit Liderimiz bir gün ocakta ismimi sordu ona ismimi söylediğimde ; “Peki sen Nizami Alem ne demek bilir misin? “ diye sordu. O zaman elini başımın üstüne koydu dedi ki; “ Aleme Nizam vermektir. Allah’ın emirlerini yer yüzüne yaymaktır. Millete yaymaktır. Eğer bunu başara bilirseniz gerçek Türk ve Müslüman gençleri olursunuz “ dedi. O günleri unutmak mümkün değil. Rabbimize şükürler olsun ki biz şehit liderimizin izinden hiç ayrılmadık. Her zaman dik durduk, her daim gölgesinde olduk. Hiçbir zaman çizgisinden ayrılmadık” dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ