Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler için Türkiye’ye geldi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler için Türkiye’ye geldi

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korumaya devam ediyor. Sarı lacivertliler, Arda Güler’i en az 1 yıl daha takımda tutmanın hesaplarını yaparken İtalyan gazeteciden transfere ilişkin bomba bir iddia geldi.

01 Temmuz 2023 13 okunma
Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler için Türkiye’ye geldi

Sarı lacivertli takımın genç yeteneği Arda Güler, Avrupa devlerini peşine taktı.

Barcelona Futbol Direktörü Deco,’nun, Fenerbahçeli Arda Güler’in transferini tamamlamak için Türkiye’ye geldiği öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre; Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler’in transferi için Türkiye’ye geldi.

Real Madrid, Borussia Dortmund, Ajax, Milan gibi devlerinde Transfer listesinde olan Arda Güler’i, Deco’nun ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

2022-23 sezonunda Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 35 maçta görev yapan Arda Güler, 6 gol atıp 7 asistlik katkı yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ