Barcelona Başkanı Laporta’dan Messi ve Iniesta’ya: Her zaman kapımız onlara açık | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Barcelona Başkanı Laporta’dan Messi ve Iniesta’ya: Her zaman kapımız onlara açık

Barcelona'ya tekrar transfer olan Dani Alves'in basın toplantısında konuşan Barcelona Başkanı Joan Laporta, Messi ve Iniesta'nın dönüş...

17 Kasım 2021 137 okunma
Barcelona Başkanı Laporta’dan Messi ve Iniesta’ya: Her zaman kapımız onlara açık

Barcelona’ya tekrar transfer olan Dani Alves’in basın toplantısında konuşan Barcelona Başkanı Joan Laporta, Messi ve Iniesta’nın dönüş ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

Laporta, “Bu kabul edilebilir bir durum. Messi ve Iniesta’ya geri dönüş kapısını hiç kapatmadık. Dani zaten yaşın bir sayı olduğunu söyledi. Bana iki muhteşem oyuncudan bahsediyorsunuz. Ancak ben geleceği tahmin edemiyorum. Onlar Barça’nın harika oyuncularıydı. Her zaman kapımız onlara açık ancak diğer kulüplerle yürürlükte olan bir sözleşmeleri var ve buna saygı duyulması gerekiyor, yine de ilerde ne olacağını asla bilemezsiniz ” dedi.

Her ne kadar Iniesta da kulüp için efsane olsa da Messi’ye özel olarak değinen Laporta, “Hikayeler yazılmış o, her zaman bu kulüpte hatırlanacak. Görebildiğim ve arkadaş olarak sahip olduğum en büyük şey bu. Büyükler her zaman özlenir, normaldir. Her şeyden önce karşıdakiyle iyi bir ilişkiniz varsa tabi. Onu burada görmek inanılmaz olurdu ama şuanda mümkün görünmüyor.” ifadeleri ile cümlelerini tamamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ