Balıklıgöl iyileşiyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Balıklıgöl iyileşiyor

En büyük doğal akvaryum olarak bilinen Şanlıurfa'daki Balıklıgöl, deprem ve sel felaketlerinin ardından çamura bulanmıştı. Şimdilerde eski...

08 Mayıs 2023
Balıklıgöl iyileşiyor

En büyük doğal akvaryum olarak bilinen Şanlıurfa’daki Balıklıgöl, deprem ve sel felaketlerinin ardından çamura bulanmıştı. Şimdilerde eski haline dönmeye çalışan gölde balıklar da kendini göstermeye başladı.

Haber devam ediyor

Haberin devamı

Afetlerin ardından Balıklıgöl yavaş yavaş kendine gelmeye başladı.

Depremlerde yüzeyde o hareketlilikle birlikte bir çamurlaşma olmuştu, ardından 15 Mart’ta Şanlıurfa’ya çok fazla yağış geldiği için sel oluşmuştu. Günden güne hem yüzeydeki berraklık artıyor hem de balıkların hareketliliği daha da artmaya başlıyor.

Balıklıgöl iyileşiyor

Göl hala eski rengine dönmüş değil ama suyun berraklaşmasıyla birlikte gözden kaybolan balıklar tekrar yüzeye çıkmaya başladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ