Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, eşiyle birlikte oy kullandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, eşiyle birlikte oy kullandı

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri için oyunu eşi Nihal Özdemir ile...

14 Mayıs 2023 123 okunma
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, eşiyle birlikte oy kullandı

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri için oyunu eşi Nihal Özdemir ile birlikte Anafartalar İlkokulu’nda kullandı.

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine Bağcılar’da günün ilk saatlerinden itibaren yoğun bir katılım yaşandı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de ilçede sandık kurulan okulları dolaşarak oy verme işlemlerini yerinde izledi. Bütün okulları dolaşan Özdemir, saat 15.30’da eşi Nihal Özdemir ile birlikte oy kullanacağı Anafartalar İlkokulu’na gitti. Sıraya giren Özdemir çifti, 2005 no’lu sandıkta oyunu kullandı. Sandığa hayırlı olsun diyerek zarfı atan Özdemir, oy kullanma işleminin ardından okulda bulunan sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Türkiye için bir dönüm noktası

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten Özdemir, “Ülkemizin geleceğini belirleyecek olan 14 Mayıs seçimlerinde oyumuzu kullandık. Ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ