AVM’nin terasından atlamıştı! Nişanlısı ifade verdi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

AVM’nin terasından atlamıştı! Nişanlısı ifade verdi

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir AVM’nin terasından atlayarak yaşamına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız’ın ölümüne ilişkin annesinin...

22 Nisan 2023 265 okunma
AVM’nin terasından atlamıştı!  Nişanlısı ifade verdi

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir AVM’nin terasından atlayarak yaşamına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız’ın ölümüne ilişkin annesinin suçladığı nişanlısı ifade verdi. Şüpheli sıfatıyla ifade veren Yıldız’ın nişanlısı Berkan Y., aralarında problem olmadığını söyleyerek, “Kader olay günü psikoloğa gidecekmiş. Saat 13.00’da randevusu olduğunu ben sonradan öğrendim” dedi. Berkan Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

AVM’nin terasından atlamıştı  Nişanlısı ifade verdi

25 yaşındaki anestezist Kader Yıldız Eylül ayında Beylikdüzü’ndeki bir alışveriş merkezinin terasına çıkarak intihar etti. Güvenlik kamerasına yansıyan olay anında Kader Yıldız telefonuna baktıktan sonra korkuluklara çıkıp çevredekilerin tüm çabalarına rağmen kendini boşluğa bırakıyor.

ANNESİ NİŞANLISINI SUÇLAMIŞTI

Kader Yıldız’ın ölümünün ardından açıklamalarda bulunan annesi Gülnaz Yıldız, kızını nişanlısının intihara sürüklediğini söyleyerek, “Bir takipçisi onu başka bir kadınla görüp fotoğrafını çekip atmış. Meğer nişanlısının başka ilişkisi varmış. Benim prensesimi aldatıyormuş. Nişanlısı kızıma 95 bin lira kredi çektirmiş. O parayı da yine kızımı aldattığı kadına vermiş. Kızım o gün bunları da öğreniyor. Hepsi üst üste geliyor. Nişanlısı kızımın hayatını kararttı” demişti.

 

AVM’nin terasından atlamıştı  Nişanlısı ifade verdi

 

NİŞANLININ İFADESİ ALINDI

İntihara yönlendirme olup olmadığını araştıran Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Kader Yıldız’ın nişanlısı Berkan Y. hakkında soruşturma başlattı. Şüpheli olarak ifadesi alınan Berkan Y., Kader Yıldız ile 2.5 yıldır sevgili olduklarını söyleyerek, “Yaklaşık 5 aydır da nişanlıydık. Kendisiyle herhangi bir problemim yoktu. Olay gününden bir gün önde kendisiyle ufak bir tartışmamız olmuştu ve ben o gece ikametime gidip uyudum. Uyuduğum sırada 6-7 tane mesaj atmış. Diğer gün yani olay günü kendisini 15-20 defa aradım. Ancak telefonlarıma cevap vermedi” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ