Avcılar’daki hastaneye 4 yıldır çivi çakılmadı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Avcılar’daki hastaneye 4 yıldır çivi çakılmadı

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi ek hizmet binası yapımı yılan hikayesine döndü.  2018 yılında temeli atılan hastane ...

11 Ekim 2022 74 okunma
Avcılar’daki hastaneye 4 yıldır çivi çakılmadı

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi ek hizmet binası yapımı yılan hikayesine döndü.  2018 yılında temeli atılan hastane  binası o günden bu yana çivi çakılmadı. Gazeteci Hakan Eser’in fotoğraflarını paylaştığı hastane ek hizmet binasının sadece temeli atılmış. Ediğindiğimiz bilgiye göre, hastane ek bina inşaatı başladığı gibi duruyor.

“1 yılda tamamlanacak” denilmişti

16 Mart 2018’de  Milliyet Gazetesi’nde  ‘Avcılar’a yeni devlet hastanesi yapılıyor ‘ başlığıyla yer alan haberde; hastanenin Başhekimi Operatör Dr. İbrahim Ulusoy’un  temel atılmadan önce İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ettiğine yer verilerek Ulusoy’un ziyarette “320 yataklı ek hizmet binasında, 18 yoğun bakın yatağı, 27 poliklinik odası, 6 ameliyathane olacağı’ bilgisini paylaştığı bildiriliyor. Gazete haberinde  İl Sağlık Müdürü Memişoğlu’nun da hastane ek hizmet binasının bir yılda tamamlanacağını”dediği belirtilmiş.  14 Haziran 2018 yılında Sağlık Bakanlığı’nın attığı tweet ile temeli atıldığı belirtilen hastanenin o günden bu yana yerinde sayıyor. Hastane sitesinde yer alan bilgiye göre ek hizmet binası yapım aşamasında görülüyor.

Hastane ana binası da 10 yılda tamamlanmış

Öte yandan halihazırda hizmet veren hastanenin ana binası temeli de 1998 yılında atılıp 2008 yılında İl Özel İdaresi tarafından tamamlanmış.  2 Ocak 2014 yılına kadar Bakırköy dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası olarak hizmet veren hastane bu tarihten itibaren B sınıfı Devlet Hastanesi olarak hizmet veriyor.

Başhekim Ak Parti’nin adayı oldu

Öte yandan 2018 yılında Avcılar Murat Kölük DevletHastanesi Başhekimi Dr.İbrahim Ulusoy, seçimden aylar önce temeli atılan 300 yataklı ek hizmet binası haberlerinin ardından Ak Parti’den 2019 yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkan Adayı gösterildi. Ulusoy, seçimleri CHP Adayı Turan Hançerli’ye karşı kaybetti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ