Avcılar’da pazarda başına demir direk düşen adam yaralandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Avcılar’da pazarda başına demir direk düşen adam yaralandı

AVCILAR'da semt pazarına alışveriş için gelen Sadullah Erenöz'ün kafasına pazardaki çadırın demir direği düştü. Kafasından yaralanan Erenöz'e...

16 Haziran 2023 208 okunma
Avcılar’da pazarda başına demir direk düşen adam yaralandı

AVCILAR’da semt pazarına alışveriş için gelen Sadullah Erenöz’ün kafasına pazardaki çadırın demir direği düştü. Kafasından yaralanan Erenöz’e ilk müdahaleyi o sırada tesadüfen pazarda olan doktor yaptı.
Merkez Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde kurulan Çarşamba pazarında oğluyla birlikte tezgâhları gezen Sadullah Erenöz’ün üzerine iddiaya göre, rüzgarın da etkisiyle bir çadırın direği devrildi. Kafasından yaralanan Erenöz’ü, oğlu ve çevresindekiler yakındaki sağlık ocağına götürmek istedi. Tesadüfen o anlarda pazarda olan Doktor Ferihan Hafızoğlu, yaralanan Erenöz’e ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı Erenöz, bir süre sonra olay yerine gelen ambulansla Bakırköy’de özel bir hastaneye kaldırıldı.
Yaralının oğlu Emir Erenöz, “Birden rüzgar çıktı. Demir kayarak babamın başına isabet etti” dedi. Sadullah Erenöz’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ