Avcılar Belediyesi işçilerinden eylem | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Avcılar Belediyesi işçilerinden eylem

AVCILAR Belediyesi'nde çalışan bin 200 işçinin banka promosyon tekliflerinin düşük kalması protesto edildi. Havuz Meydanı’nda Belediye İş...

22 Mart 2023 291 okunma
Avcılar Belediyesi işçilerinden eylem

AVCILAR Belediyesi’nde çalışan bin 200 işçinin banka promosyon tekliflerinin düşük kalması protesto edildi.
Havuz Meydanı’nda Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube tarafından  banka promosyon tekliflerinin düşük kalması protesto edildi. Eyleme yaklaşık 150 işçi katıldı. Basın açıklaması yapan İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Savaş Doğan, “Bankanın yaptığı iş ahlakına da, hak, ve hukuka da aykırıdır. Biz emekçiler elimiz kolumuz bağlı bu hukuksuzluğa, ahlaksızlığa seyirci kalmayacağız, diğer iş yerlerine verdiğiniz düzeyde promosyon hakkımızı verin. Aksi takdirde hakkımızı almak için belirleyeceğimiz düzenli günlerde banka genel müdürlüğünün önünde emekçiye yaptığı çifte standardı daha yüksek katılımla yapacağımız basın açıklaması ile kamuoyuna paylaşmaya devam edeceğiz” dedi. Savaş ve sendika yöneticileri daha sonra işçilerin maaşlarını aldığı banka şubesi önünde ATM kartlarını tepki amacıyla makasla kesti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ