Arnavutköy’de çocuklar sokaktaki arabaların sibop kapaklarını söktü | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Arnavutköy’de çocuklar sokaktaki arabaların sibop kapaklarını söktü

Arnavutköy’de bir grup çocuk, sokak üzerinde park edilmiş bütün araçların sibop kapaklarını söktü. Arnavutköy'de bir grup çocuk,...

16 Ekim 2022 7 okunma
Arnavutköy’de çocuklar sokaktaki  arabaların sibop kapaklarını söktü

Arnavutköy’de bir grup çocuk, sokak üzerinde park edilmiş bütün araçların sibop kapaklarını söktü.

Arnavutköy’de bir grup çocuk, sokak üzerinde park edilmiş bütün araçların sibop kapaklarını söktü. Araç sahipleri sibop kapaklarının sökülmesi nedeniyle isyan ederken, çocuklar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Arnavutköy Taşoluk Mahallesi Feridun Sokak’ta bir grup çocuk, park halindeki araçların sibop kapaklarını söküp kendi bisikletlerine taktı. Haftalardır sökülen sibop kapaklarını gören araç sahipleri isyan etti. Sokakta yaşayan otomobil sahibi Halil Dosturoğlu, “Çocuklar grup halinde buraya gelip sibop kapaklarını ve araçların bazı yerlerini söküyorlar. Biz bunların önüne geçilmesini istiyoruz. Lastikçiye gitseler bunları bedava veriyorlar ama bunlar çalmakta ısrar ediyorlar, anlamış değilim” dedi.

Sibop kapaklarını söken çocuklar kamerada

Öte yandan Feridun Sokak’a dadanarak otomobillerin sibop kapaklarını söken çocuklar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çocukların otomobillerin yanına giderek kontrol ettikleri aracın ardından sibop kapaklarını söktükleri görüldü. Çocuklar kapakları söktükten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ