AK Parti’de İBB için 3 bakan ve 5 belediye başkanının ismi geçiyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

AK Parti’de İBB için 3 bakan ve 5 belediye başkanının ismi geçiyor

İbbhaber.com.tr'de yer alan kulis haberine göre, AK Parti, İstanbul yönetimini 25 yılın ardından CHP'ye kaptırırken 2024'te yapılacak...

18 Ağustos 2022 19 okunma
AK Parti’de İBB  için 3 bakan ve 5 belediye başkanının ismi geçiyor

İbbhaber.com.tr’de yer alan kulis haberine göre, AK Parti, İstanbul yönetimini 25 yılın ardından CHP’ye kaptırırken 2024’te yapılacak seçimler için şimdiden hazırlıklara başladı. Belediye başkanı adaylarının güçlü olması planlanan seçimlerde AK Parti’den 3 bakan ve 5 ilçe belediye başkanı ismi, 2024 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyor.

2024 yerel seçimlerinde İstanbul için ismi geçen 3 bakanın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın olduğu ileri sürüldü.

AK Parti’nin İBB Başkanlığı adaylığı için 5 ilçe belediye başkanı ismi masada. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, AK Parti’nin 2024’te yerel seçimler için İstanbul’a aday göstermesi olası isimler olarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ