Ahmet Şahin:“Tarım projeleri Türkiye’de örnek teşkil ediyor” | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Ahmet Şahin:“Tarım projeleri Türkiye’de örnek teşkil ediyor”

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı birinci oturumu Başkan Akgün ve siyasi parti grup başkanvekillerinin önemli gün ve...

02 Mayıs 2023
Ahmet Şahin:“Tarım projeleri Türkiye’de örnek teşkil ediyor”

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı birinci oturumu Başkan Akgün ve siyasi parti grup başkanvekillerinin önemli gün ve tarihlere yönelik mesajları ile açıldı. CHP Grup Başkanvekili Ahmet Şahin, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’ne yönelik mesajında, Büyükçekmece Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nce hazırlanan projeler çerçevesinde Büyükçekmece’de üretimi gerçekleştirilen Celaliye Bamyası, nohut, ayçiçeği yağı, yer fıstığı, siyez buğdayı ve Ata tohumu örneklerini meclisle paylaştı. Şahin, Büyükçekmece Belediyesi’nin tarım alanında yaptığı projelerin Türkiye’de örnek teşkil ettiğini de sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ