9 bin 500 öğrenciye kırtasiye ve gıda yardımı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

9 bin 500 öğrenciye kırtasiye ve gıda yardımı

Eğitim alanındaki çalışmalarıyla öğrencilere desteklerini sürdüren Esenyurt Belediyesi, 9 bin 500 öğrenciye kırtasiye ve gıda yardımında bulundu....

16 Eylül 2022 6 okunma
9 bin 500 öğrenciye kırtasiye ve gıda yardımı

Eğitim alanındaki çalışmalarıyla öğrencilere desteklerini sürdüren Esenyurt Belediyesi, 9 bin 500 öğrenciye kırtasiye ve gıda yardımında bulundu.

 

Esenyurt Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul heyecanı yaşayan öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Yapılan sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 9 bin 500 öğrenciye belediyenin sosyal yardımlarını yaptığı ESKART’lar dağıtılırken, ailelerine de gıda kolisi verildi. Öğrenciler, kendilerine verilen ESKART’lar ile anlaşmalı kırtasiyelere giderek okul alışverişlerini yapabilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ