65 yaş üstü ve kronik hastaları ilgilendiriyor! Grip aşısı uygulamaya açıldı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

65 yaş üstü ve kronik hastaları ilgilendiriyor! Grip aşısı uygulamaya açıldı

Son dakika haberi: 65 yaş üstü ve kronik hastaları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Buna göre...

27 Eylül 2022 17 okunma
65 yaş üstü ve kronik hastaları ilgilendiriyor! Grip aşısı uygulamaya açıldı

Son dakika haberi: 65 yaş üstü ve kronik hastaları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Buna göre Sağlık Bakanlığı tarafından 65 yaş üstü kişiler ve kronik hastalar için grip aşıları e-Nabız sisteminde tanımlandı. İşte grip aşısıyla ilgili son dakika haberinin detayları…

Son Dakika: 65 yaş üstü ve kronik hastaları ilgilendiriyor! Grip aşısı uygulamaya açıldı

Son dakika haberi: Grip aşısı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gelişme, 65 yaş üstü kişiler ile kronik hastalıkları olanları yakından ilgilendiriyor. Bakanlıkça belirlenen riskli gruplara ücretsiz uygulanan grip aşıları, e-Nabız sistemi üzerinden uygulamaya açıldı. Kişiler, e-Nabız üzerinden öncelikli risk durumlarını kontrol edebilecek. İşte grip aşısında son dakika gelişmesinin tüm detayları…

Bu kapsamda, sistemde aşı tanımlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan kişiler, hekimlerine reçetelerini yazdırıp, bu reçeteyle aşıyı eczanelerden temin edebilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Kabine Toplantısı sonrasında grip aşılarına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, “Mevsimsel grip sebebiyle yapılacak olan grip aşıları ülkemize ulaştı ve aşı dağıtımına başlandı. Bu konuda da hazırlığımız tam. Yeterli miktarda grip aşımız mevcut.” ifadelerini kullanmıştı.

thumbs_b_c_07198e00114582b179dc05d61bb3e47d

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ