İstanbul’da damada ilginç düğün hediyesi: | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İstanbul’da damada ilginç düğün hediyesi:

Sultanbeyli’de düğün yapan Bekircan Coşkun’a arkadaşları tarafından ’Acı kaybımız’ yazılı çelenk getirildi. Sultanbeyli'de düğün yapan Bekircan Coşkun'a...

25 Eylül 2022 8 okunma
İstanbul’da damada ilginç düğün hediyesi:

Sultanbeyli’de düğün yapan Bekircan Coşkun’a arkadaşları tarafından ’Acı kaybımız’ yazılı çelenk getirildi.

Sultanbeyli’de düğün yapan Bekircan Coşkun’a arkadaşları tarafından ‘Acı kaybımız’ yazılı çelenk getirildi. Damat ve gelin ‘taziyeleri’ kabul ederken, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Sultanbeyli’de dünya evine giren Sibel ve Bekircan Coşkun çifti, düğünlerinde karşılaştıkları sürprizle unutulmaz anlar yaşadı. Damadın yakın arkadaşları düğüne damga vuran sıra dışı bir organizasyona imza attı. Hazırladıkları çelenge, “Acı kaybımız” yazarak, jeneriklik müzik eşliğinde salona giren gençler, damadın siyah beyaz vesikalık fotoğrafını yakalarına asarak damadın çerçeveli bir fotoğrafını da ellerinde taşıyarak cenaze töreni havası oluşturdu. Arkadaşları, daha sonra damatla tokalaşarak, ‘başsağlığı’ diledi. ‘Taziye’ sonrası gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirildi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, paylaşılan video sosyal medyada yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ