“Aşk kapıyı çalmış” | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

“Aşk kapıyı çalmış”

  Bir süre önce Hamdi Alkan'la boşanan Selen Görgüzel, sanat dünyasındaki nafaka davalarıyla ilgili konuşmuştu "Ben isim vermeden konuşacağım....

15 Ağustos 2022 10 okunma
“Aşk kapıyı çalmış”

 

Bir süre önce Hamdi Alkan‘la boşanan Selen Görgüzel, sanat dünyasındaki nafaka davalarıyla ilgili konuşmuştu “Ben isim vermeden konuşacağım. Tepkim evliliği ticaret olarak gören hemcinslerime… Çünkü bazıları, evlilik kurumunu ticarethaneye çevirdi. Bu tarz bakış açısını çirkin buluyorum. Biriyle 10 ay, bir sene evli kal, sonra hayat boyunca eski kocanın emeğinde hak iddia et! Bu bence çok ahlaksızca bir şey” demişti. Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabında bir takipçisinin yaptığı “Aşk kapıyı çalmış” yorumuna kayıtsız kalamayarak, dikkat çeken bir yanıt verdi.

Oyuncu Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel’den dikkat çeken ‘aşk’ yanıtı! Aşk kapıyı çalmış
Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evlilikleri yaklaşık beş ay önce biten Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu duyurmuştu. Ünlü isim; bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabında bir takipçisinin yaptığı “Aşk kapıyı çalmış” yorumuna kayıtsız kalamayarak, dikkat çeken bir cevap verdi.
Oyuncu Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel’den dikkat çeken ‘aşk’ yanıtı! Aşk kapıyı çalmış
TAKİPÇİSİNE CEVABI DİKKAT ÇEKTİ
43 yaşındaki Görgüzel, bu ‘yeni aşk‘ imalarının ardından sosyal medya hesabından bir takipçisinin yorumuna verdiği cevapla gündeme geldi.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ