Suç duyurusunda bulunuldu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Suç duyurusunda bulunuldu

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırıklareli’nde hazır döner paketlerken hijyene aykırı hareketlerde bulunarak çektikleri görüntüyü sosyal medyada paylaşan 2 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

21 Ocak 2021 102 okunma
Suç duyurusunda bulunuldu

Kırklareli’nde bir iş yerinde hazır döner paketlemesi yapan 2 kişi, maskesiz bir şekilde hijyene aykırı hareketlerde bulunarak video çekti. TikTok uygulamasından paylaşılan bu görüntünün tepkilere neden olması üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı devreye girdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada “Tik Tok üzerinden yapılan paylaşım sonucu, toplumda infiali neden olan Kırklareli’ndeki söz konusu işletme tespit edilmiş, denetimler yapılmış, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gerekli cezai işlemler uygulanmış ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur” denildi. DHA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ