Mesut Özil resmen Fenerbahçe’de | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Mesut Özil resmen Fenerbahçe’de

Mesut Özil resmen Fenerbahçe’de! Fenerbahçe, Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, Mesut Özil transferini ‘Rüya gerçek oldu’ başlığı ile duyurdu. Yapılan açıklamada, “Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek” denildi

24 Ocak 2021 133 okunma
Mesut Özil resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, yıldız futbolcu Mesut Özil’i kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden ‘Rüya gerçek oldu’ başlığı ile yapılan duyuruda, Özil ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Fenerbahçe’nin konuyla ilgili yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Fenerbahçemiz, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’i resmen kadrosuna kattı.
Arsenal’dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı.
Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek.
Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz.
Hoş geldin Mesut!”

 

 

TRANSFER BU VİDEO İLE DUYURULDU

Fenerbahçe, Mesut Özil transferini Twitter’dan yayınladığı bir video ile duyurdu. Görüntülerde; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, “Mesut, bu güzel rüyayı gerçekleştirmeye hazır mısın?” sorusuna, Mesut Özil, “Çocukluk aşkım olan çubuklu forma için savaşmaya hazırım başkanım” şeklinde cevap veriyor.

 

 

 

 

 

 

KAP BİLDİRİMİ

Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil’in transferi konusunda Arsenal ile anlaşmaya varıldığını, futbolcu ile de prensip anlaşması sağlandığını açıkladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mesut Özil’in transferi konusunda önceki kulübü Arsenal FC ile anlaşmaya varılmış olup, futbolcunun kendisi ile de prensip anlaşmasına varılmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

 

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Fenerbahçe, Mesut Özil’in sağlık kontrolünden geçtiğini duyurdu.

 

 

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Fenerbahçe’ye transfer olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil sarı-lacivertlilerle ilk antrenmanına çıktı. Antrenman sahasına gelen Özil’i takım arkadaşları alkışlarken, Mesut ise takım arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Özil takımla beraber çalışmalara katıldı.

 

 

ARSENAL VEDA ETTİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil’e veda etti. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sportif direktör Edu Gaspar, teknik direktör Mikel Arteta ve Mesut Özil’in görüşlerine yer verildi.

Edu Gaspar’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Mesut’a, Arsenal’e yaptığı büyük katkı için teşekkür ediyoruz. 2013’te aramıza katıldığı günden bu yana 250’den fazla maça çıktı, 3 Emirates FA Cup zaferinde rol oynadı, taraftarlara ve kulüpteki herkese sahada çok güzel anlar yaşattı. Mesut Özil’e gösterdiği performans için teşekkür ederiz. Arsenal’de görev yapan ve bu kulübe gönül veren herkesin, kariyerinin bir sonraki bölümünde Mesut ve ailesine sağlık, başarı ve mutluluk dilerken bana katılacağını biliyorum.”

MIKEL ARTETA: MESUT’LA OYNAMAK VE ONA KOÇLUK YAPMAK BİR AYRICALIKTI

Teknik direktör Mikel Arteta, Mesut Özil’le hem birlikte oynamak hem de ona koçluk yapmanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu dile getirdi.

Arteta, Mesut’un Arsenal’deki başarılarının tartışılamayacağını kaydederek, “Yaratıcılığı ve vizyonu, Arsenal formasıyla geçirdiği süre boyunca birçok hedefe yol açtı. Mesut, 3 FA Cup zaferi de dahil olmak üzere yıllar boyunca bu kulüp için birçok harika anı biriktirdi, kulübe gönül veren herkesin kalbine girdi. Bu başarılar her zaman tarihimizin bir parçası olacak. Mesut’a teşekkür ediyor, Fenerbahçe ile başarılar diliyoruz “dedi.

MESUT ÖZİL: ARSENAL İÇİN EN İYİSİNİ DİLİYORUM

Mesut Özil ise kulübe teşekkür ederek sözlerine başladı. 7,5 yıllık süreçte muhteşem bir yolculukta yer aldığını belirten yıldız futbolcu, “Burada geçirdiğim süre boyunca takımdan ve taraftarlardan hissettiğim destek gerçekten inanılmazdı ve bu, her zaman minnettar olacağım bir şey. Birlikte yıllar sonra ilk kez kupa kazandık ve ömür boyu sürecek anılar yarattık. Arsenal taraftarı sonsuza dek kalbimde kalacak. Geçtiğimiz birkaç gün içinde profesyonel bir çözüme ulaşılmasına yardımcı olduğu için Edu Gaspar’a teşekkür etmek istiyorum. Kulüpteki herkese, Arsenal’i ait olduğumuz yere, zirveye geri getirme çabalarında en iyisini diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

ALİ KOÇ İMZA TARİHİNİ AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün gerçekleşen Yüksel Divan Kurulu toplantısında Mesut Özil’in salı ya da çarşamba günü imza atacağını açıklamıştı. Başkan Ali Koç, Mesut Özil ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mesut’un kariyeri ile ilgili pek bir şey söylememe gerek yok. Onu tartışmaya açmama gerek yok. Kısa bir süre Arsenal’le sorun yaşadı. Bugüne kadar Mesut’un saha içi ve dışında ortaya koydukları, rekorları, aklı becerisi ortada. Ama bununla beraber bazı futbolcularda olduğu gibi Mesut bir marka. Bu markanın Fenerbahçe’ye kavuşması ve çocukluğundan beri olan aşkı sevdası olması. Evin oğlu diyorum üstüne basarak. Türkiye’ye üst seviyede isimler geldi ama bu seviye de isim gelmedi. Beğenin, beğenmeyin istediğiniz yere çekin, evin oğlu geldi. Fenerbahçe’ye duyduğu özlemle çok başarılı olacağını diliyoruz. Mesut’un kalbi gönlü buradaydı bizim için çok büyük avantaj, hiçbir sakatlığı da yok. Her idmana çıktı, maçlar da oynadı. Sadece maç eksiği var, onları da en kısa zamanda giderecek. Ne zaman oynayacağına ise hocamız karar verecek. Mesut’un hazır olma durumu karar verecek. Eski hocasıyla konuştuğumda 3 ila 4 hafta sürer demişti. Kendi durumunu da bilen biri olarak herhalde 2 hafta sonra maçlara girer, inşallah bunda yanılmam.”

 

 

MESUT OL PROJESİ

“Her şey yolunda giderse salı veya çarşamba imza olur. Fener Ol’u burada imzalar atılana kadar Mesut Ol’a çevireceğiz. En az bir SMS bira ediyorum. İmza gününe kadar bakalım ne kadar SMS atılacak. Her zaman destek oluyorsunuz ama bu kulübü sizler ayakta tutuyorsunuz. Bununla ilgili iletişim de yapacağız. 2 saat kala gaza basacağız. Fenerbahçe’ye aidiyet duygusunu göstereceğiz. Bir sayaç konuldu oradan da takip edebileceksiniz. Destekleriniz sizlerden rica ediyoruz. Bu transfer olmasa da her türü desteğinizi rica ediyoruz. İnşallah sezon sonunsa mutlu ve mesut oluruz. Mesut Özil’in ise ilk testi negatif çıktı onu da söylemek istiyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ