İzmir’deki operasyonda 10 kişi gözaltına alındı! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İzmir’deki operasyonda 10 kişi gözaltına alındı!

İzmir’de yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Hint keneviri yetiştirmek için evlerin odalarına ve kıyafet dolabına özel düzenek kurmuş. Adreslerde yapılan aramada toplam 6,5 kilogram esrar, 96 kök Hint keneviri ele geçirildi.

25 Ocak 2021 113 okunma
İzmir’deki operasyonda 10 kişi gözaltına alındı!

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir merkez ile Güzelbahçe, Çeşme Urla, Aliağa ve Foça ilçelerinde uyuşturucu madde üretip satışını yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik 6 adrese, dün operasyon düzenledi.

 

İzmirdeki operasyonda 10 kişi gözaltına alındı Kıyafet dolabına ve odalara özel düzenek kurmuşlar

 

Adreslerde yapılan aramada; Hint keneviri yetiştirmek için bazı evlerin odalarına ve kıyafet dolaplarına özel düzenek kurulduğu tespit edilirken, toplam 6 kilo 503 gram esrar, 96 kök Hint keneviri, 1 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ve çok sayıda kenevir yetiştirmek üzere kullanılan malzeme ele geçirildi. Operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.

 

İzmirdeki operasyonda 10 kişi gözaltına alındı Kıyafet dolabına ve odalara özel düzenek kurmuşlar
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ