ESENYURT BELEDİYESİ’NİN KREŞLERİNDE EĞLENDİREN VE EĞİTEN ÇİZİMLER | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN KREŞLERİNDE EĞLENDİREN VE EĞİTEN ÇİZİMLER

Esenyurt Belediyesi, bünyesindeki bütün kreşlerin girişlerinde, bahçe duvarlarında eğitici ve eğlendirici çizimler yaparak yeniledi. Esenyurt Belediyesi Park...

15 Mart 2021 336 okunma
ESENYURT BELEDİYESİ’NİN KREŞLERİNDE EĞLENDİREN VE EĞİTEN ÇİZİMLER

Esenyurt Belediyesi, bünyesindeki bütün kreşlerin girişlerinde, bahçe duvarlarında eğitici ve eğlendirici çizimler yaparak yeniledi.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, belediyeye ait 8 kreşin girişinde, bahçe duvarlarında eğitici ve eğlendirici çizimler yaptı. Kreşlerin girişine Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Bayrak çizimi yapan ekipler, kreş duvarlarına ise çocukların sevdiği çizgi film karakterleri ile sevimli hayvan figürleri çizdi. Ekipler; Menekşe Kreşi, Üçevler Kreşi, Bağlarçeşme Kreşi, Turgut Özal Kreşi, Akşemsettin Kreşi, Yenikent Kreşi, Osmangazi Kreşi ve Hürriyet Kreşi’nde eğitici ve eğlendirici çizimler yaparak yenileme çalışmalarını tamamladı.

“VELİLERİMİZ BU DURUMDAN ÇOK MEMNUN KALDI”

Yapılan çizimlerin öğrencilerinin dikkatini çektiği ve eğitimlerinde etkili olduğunu belirten Kreş Müdürlüğü Sorumlusu Yasemin Koçak, “Velilerimiz de bu durumdan çok memnun kaldı” dedi. Koçak, “Tüm kreşlerimizde Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Bayrağımızın resmini çizdirdik. Öğrencilerimizin sevdiği hayvan figürleri, çizgi film karakterleri, rakamlar, seksekler çizerek renklendirdik. Bu da onlar için çok verimli oldu ve çok hoşlarına gitti. Ayrıca velilerimiz de bu durumdan çok memnun kaldı. Bahçe duvarlarımızın da eğitici bir şekilde yenilenmesine de özen göstermiş olduk” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ