ESENYURT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi,...

03 Aralık 2020 393 okunma
ESENYURT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR

Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçe genelindeki cami ve cemevlerini düzenli olarak dezenfekte ediyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs rakamlarının yeniden yükselmesiyle birlikte ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını artırdı. Bu kapsamda, vatandaşların toplu kullanım alanlarını ve kamu binaları aralıksız şekilde ilaçlayan ekipler, ilçede bulunan ibadethaneleri dezenfekte ederek, Esenyurtlulara sağlıklı bir ibadet ortamı sağlıyor. Ekipler çalışmalar kapsamında, ilçe genelinde ibadet yapılan cemevi ve camilerin sosyal kullanım alanları da dahil olmak üzere tüm noktalarını dezenfekte ediyor.

Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için düzenli aralıklarla dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren birim,  çalışmalarda insan sağlığına zarar vermeyen özel solüsyonlar kullanıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ