Cansu Taşkın babasını savcılığa verdi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Cansu Taşkın babasını savcılığa verdi

Beş yaşındayken babasının boğazına bıçak dayadığı ve taciz ettiği yönünde yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Cansu Taşkın, “Tanımadığım bir baba portföyü. Para amaçlı gelmeseydi, affedebilirdim” dedi.

16 Kasım 2020 79 okunma
Cansu Taşkın babasını savcılığa verdi

Murat Başaran’ın yeni şarkısı ‘Leyla’nın klibinde oynayan fenomen Cansu Taşkın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Beş yaşındayken babasının boğazına bıçak dayadığı ve taciz ettiği haberleriyle gündemde olan Taşkın, “Çok küçüktüm hatırlamıyorum bile…” dedi.

‘Savcılığa şikayet ettim’

Babasının kendisinden para istediği iddialarına Taşkın, “Geçtiğimiz sene çok olmuştu. Onu öğrenince savcılığa şikayet ettim. Öyle bir şeyle gelmemiş olsaydı affedecektim, tanımadığım bir baba portföyü. Para istemese yine bir şey yapmazdım ve kabul edilebilirdi. Para amaçlı geldiği için bitmiş oldu” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ