Büyükçekmece’de otomobil yangını | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece’de otomobil yangını

Büyükçekmece'de bir ilkokulun yanında park halinde bulunan otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, otomobil kullanılamaz...

09 Kasım 2021 97 okunma
Büyükçekmece’de otomobil yangını

Büyükçekmece’de bir ilkokulun yanında park halinde bulunan otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi’nde bulunan ilkokulun yanında park halinde bulunan otomobilde saat 15.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler otomobili sardı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürürken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, yangın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ