Büyükçekmece’de 5 metre yükseklikten düşen 2 işçi yaralandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece’de 5 metre yükseklikten düşen 2 işçi yaralandı

BÜYÜKÇEKMECE’de, 2 işçi inşaat şantiyesinde 5 metre yükseklikte bulunan kalıp üzerinden düştü. Biri ağır diğeri ise hafif şekilde yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

02 Aralık 2020 87 okunma

Büyükçekmece‘de 5 metre yükseklikten düşen 2 işçi yaralandı

BÜYÜKÇEKMECE‘de, 2 işçi inşaat şantiyesinde 5 metre yükseklikte bulunan kalıp üzerinden düştü. Biri ağır diğeri ise hafif şekilde yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Büyükçekmece Hadımköy yolu üzerinde bulunan şantiyede meydana geldi. Şantiyede çalışan 2 işçi, 5 metre yükseklikte bulunan kalıptan düştü. Düşen işçilerden biri ağır diğeri ise hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, yaralı işçileri yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ